Pinkys' FotoPage

By: amy pinkys

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 17-Jan-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
tetibe teringat...

dok sorg2 pg td tetibe teringat sumthg..
dlu..mase akak aku mula2 pregnant, tgh moning sickness lg time 2..pas2 ktrg nk g omah pakcik kat shah alam.singgah tesco puchong..pas2, tetibe kat tesco 2, die cam nak pitam..kelam kabot ktrg..abg ipa aku lg la pucat tgk bini die nak jatoh..pas2 maknenye die dah xleh nak drive la..yg tggl ade lesen time 2 aku n abg ipa jek..tp time 2 abg ipa aku xbrani nak bwk kreta..dah lame xbwk katenye..means aku la yg kne bwk..aku lak xbese ngan jln2 yg cbok gile cm2..alamak..cmne ni??? nak xnak mmg aku gak la yg kne..mengeletar lutot ni..dunia ni jd gulap gulita..akak aku bg smangat kat aku..cewah..skt2 nak pitam pon sempat gak bg smangat..lastly aku stuju..akupon bwk la kreta 2..smpai jek omah pakcik aku kat shah alam, tros aku tdo..rs cm penat gile bwk kreta..haha..padahal xjaoh sgt.. tp skrg nak suroh aku bwk kat mane2pon ok jek..nak ajak res pon boleh..hehe..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net